Klantcommunicatie moet persoonlijk zijn en direct aanspreken

Teksthulp voor klantcommunicatie
Klantcommunicatie, maak het persoonlijk en het levert je direct resultaten op

Welke klantcommunicatie lees jij wel en welke niet? Eigenlijk is dat heel simpel. Als teksten persoonlijk zijn en afgestemd op jouw behoeften dan wél. Het moet je interesse wekken. Dus als ondernemer moet je een scherp beeld hebben van je klanten en hun belevingswereld.

Neem jezelf als voorbeeld bij klantcommunicatie

Dat maakt het makkelijker bij het schrijven van teksten voor je klanten. Jij wil toch ook graag dat je alleen maar relevante informatie ontvangt? Als alle contactmomenten met een bedrijf een consistente beleving geven is dat een prettige ervaring. Je wil makkelijk en snel de juiste antwoorden kunnen vinden. Lekker leesbaar en persoonlijk, dat spreekt je aan.

Klantcommunicatie en het dilemma van – so much to do, so little time

Wil je meer ruimte in je agenda? Heb jij het simpelweg té druk met het runnen van jouw business en daardoor te weinig tijd of inspiratie om pakkende e-mails, nieuwsbrieven, infographics, brochures of blogs tot de puntkomma te verzorgen? Klantcommunicatie … je weet hoe belangrijk het is en toch blijft het lastig om steeds weer op te vallen en die aandacht te trekken. It’s a jungle out there 😉

Veel schrijven en schrappen, vijf tekstversies verder en nóg niet helemaal tevreden over je tekst? Ik snap jouw worsteling.

Frustratie slaat toe en je gaat over dingen heen lezen. Daarin sta je niet alleen. Met één klik op de verzendknop is een verkeerd bericht zo verstuurd, maar de nadelige gevolgen zijn niet zo eenvoudig hersteld.

Focus op jouw business

Ben jij dié drukbezette ondernemer en gaat bovenstaande over jou? Kan je hulp gebruiken bij het schrijven van klantcommunicatie zoals e-mails, nieuwsbrieven, brochures of blogs?

Laten we samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business.

Wil je graag kennismaken, meer informatie of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op

Tekststudio PuntKomma

Tekstredactie met scherp oog voor detail. Meer over Elma Van Iersel.